Bianca Drăgușanu a decis să bifeze încă o intervenție estetică. De data aceasta, creatoarea de modă a ales să „modifice” câteva ceva la nivelul feței.

Și-a „șters” câțiva ani de pe chip

Bianca Drăgușanu este considerată premiantă la capitolul intervenții estetice. De-a lungul anilor, vedeta a fost intens criticată din acest motiv.  Dincolo de multele vorbe acide, creatoarea de modă a demonstrat că nu ține deloc cont de gura lumii. Astfel, ori de câte ori simte nevoia, apelează la medicul ei estetician pentru diferite artificii de înfrumusețare.

Sursa: Social media

De data aceasta, diva a decis să scape de câteva riduri de expresie. Bianca este o perfecționistă când vine vorba de imaginea ei. Astfel, vedeta nu lasă la vedere nici măcar un detaliu care i-ar putea trăda anii.

Pentru că reușește să arate într-un fel spectaculos la 40 de ani, blondina ține cont și de cele mai fine riduri când ajunge la estetician.

Astfel, cu ajutorul botox-ului, vedeta a reușit să elimine semnele îmbătrânirii de pe frunte.

Vrea șolduri a la Kim Kardashian?

oprească aici cu intervențiile estetice. Blondina și-a luat medicul la întrebări despre eficiența și procedurile aplicate în cazul unei alte operații estetice. Bianca era interesată de mărirea soldurilor și a posteriorului.

Creatoarea de modă voia să afle dacă această operație poate fi realizată cu grăsime proprie.

Medicul ei estetician susține însă că Bianca nu are deloc grăsime pe abdomen, astfel, recoltarea acesteia ar fi imposibilă.

De altfel, Bianca a a mai apelat în trecut la o intervenție care i-a transformat posteriorul. Vedeta nu pare să mai fie mulțumită de acel rezultat, astfel că deja își face planurile pentru noua intervenție.

Câte operații are vedeta?

Multe dintre „guri rele” din România susțin că vedeta este una dintre cele mai „tunate” din România. Bianca are intervenții estetice la nivelul bustului și al posteriorului. De altfel, blondina a beneficiat de o rinoplastie, dar și de nenumărate injectări cu acid hialuronic la nivelul buzelor.