Bianca Drăgușanu a mers cu mama sa la chirurgul estetician, dar nici ea nu a scăpat de o nouă intervenție. Vedeta le-a povestit urmăritorilor ei de pe social media la ce procedură a apelat de această dată.

Bianca Drăgușanu este cunoscută publicului pentru operațiile și intervențiile pe care și le face ori de fiecare dată când are ocazia. Mereu asumată, vedeta nu se ascunde și recunoaște că va călca în cabinetul medicului estetician ori de câte ori simte că ceva trebuie îmbunătățit.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Ieri, Bianca Drăgușanu a mers alături de mama ei la cabinetul medicului ei estetician, acolo unde cea care i-a dat viață a avut o procedură cu botox și acid hialuronic. Bineînțeles, ajunsă pe mâna chirurgului estetician, nici vedeta nu a putut sta departe de intervenții.

Sursa: Instagram

Aceasta le-a povestit urmăritorilor ei de pe social media că își va mai pune și ea acid hialuronic în buze. Bianca Drăgușanu s-a filmat chiar în timp ce medicul se ocupa de procedură, rezultatele fiind cele la care vedeta se aștepta.

Intervențiile pe care Bianca Drăgușanu le are

Bianca Drăgușanu are mai multe operații estetice, iar de-a lungul timpului ea a trecut des prin cabinetul medicului estetician, acolo unde a decis să intervină asupra fizicului său. Nu doar operațiile minim invazive sunt cele la care a apelat celebra blondină și cele destul de complexe.

Blondina și-a modificat nasul de mai multe ori, și-a făcut implant mamar, iar intervențiile nu se opresc aici. În cadrul unui interviu aceasta a ținut să sublinieze că va merge oricând la medicului estetician, dar niciodată nu va exagera cu schimbările fizicului.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum.”, a declarat Bianca Drăgușanu.