Bianca Drăguanu nu se lasă deloc, indiferent prin câte încercări ar trece. Ține întotdeauna capul sus orice s-ar întâmpla și a demonstrat acest lucru de foarte multe ori în ultima vreme. Nu ratează nicio ocazie de a se scălda în lux. Direct din râvnitul Dubai, diva noastră și-a etalat încă o dată formele super apetisante spre bucuria tuturor fanilor săi din mediul online.

În cel mai sexy costum de baie, diva noastră nu mai ținut cont deloc, din nou, de tensiunea săracilor bărbați care crește dramatic după ce privesc fotografia Biancăi Drăgușanu. Are cu ce se lăuda, iar acest lucru este știut de toată lumea. Fie că e vară, fie că e iarnă, blondina nu ratează nicio ocazie să renunțe la haine și să-și etaleze formele foarte bine lucrate în cabinetul medicului estetician, dar și întreținute în sala de fitness.

Fie că are noroc în dragoste, fie că nu, diva noastră continuă să se respecte la maximum și să ducă o viață de lux. Este o femeie celebră, tunată din cap până-n picioare și capabilă să pună pe jar orice bărbat îi iese în cale cu atuurile ei fizice și nu numai. Cu atât mai mult cu cât acum este o femeie liberă ca pasărea cerului și poate face tot ceea ce îi poftește sufletul la orice oră.

Bianca Drăgușanu, imagine de senzație din Dubai

De când Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus adio definitiv, Bianca Drăgușanu parcă iese din ce în ce mai mult în evidență cu fel și fel de fotografii care mai de care mai senzaționale. Oare diva noastră a pornit la drum cu gânduri mari? Un lucru este cert, și anume acela că fanii Biancăi au ocazia să admire doar ceea ce cei mai norocoși dintre bărbați au avut ocazia să vadă în dormitorul divei noastre.

Bianca Drăgușan, imagini de senzație de pe marginea piscinei! Diva a încins spiritele chiar și în Dubai / FOTO

Cu un costum de baie foarte fierbinte, Bianca Drăgușanu și-a scos la înaintare tot ceea ce are mai frumos și mai apetisant. Bineînțeles, fanii nu au putut trece cu vederea o asemenea imagine și nu au putut să nu remarce cât de senzuală este blondina pe marginea piscinei.

„Sunt făcută pentru zilele cu soare”, a scris ea, în dreptul fotografiei, pe Instagram.