Bianca Comănici, prima noapte în România! Cu cine a dormit:

Bianca Comănici

Bianca Comănici a ajuns pentru prima data dupa mai bine de 1 an jumatate in Romania. Bruneta nu a putut parasi Turcia pana acum pentru ca i-a expirat viza. Acum, tanara a primit 1 an interdictie de a intra pe teritoriul turcesc, asadar nu o vom mai putea vedea intr-un alt sezon. Concurentii s-au intors in tara cu un autocar, iar momentul in care au ajuns in Bucuresti a fost unul emotionant.

Bianca și Livian si-au luat ramas bun, iar fanii au fost emotionati de despartire. Barbatul s-a intors la Cluj, iar tanara a ramas in Bucuresti. La sosire a asteptat-o o fosta concurenta, Marinela Mavrodin. De altfel, Mary este cea care i-a fost alaturi Biancai in cele mai grele momente, asa cum s-a intamplat si acum la despartirea de fiul lui Nelson Mondialu. Fetele s-au bucurat enorm de revedere, iar Bianca Comănici a rămas să își petreaca noaptea și restul zilelor in apartamentul lui Robert si al Marinelei.

Tinerele par sa se distreze de minune impreuna. Au iesit in oras si au publicat numeroase imagini pe retelele de socializare. Mai mult, fiindca astazi este ziua de nastere a Biancai, Marinela i-a facut o surpriza frumoasa in miez de noapte. Fetele au sarbatorit, au mancat tort, iar bruneta a primit o multime de flori. Bianca Comănici a fost sustinuta astfel de prietena ei, in lipsa prezentei lui Livian.

Livian s-a intors acasa!

In timp ce Bianca Comănici își petrece ziua de nastere alaturi de prieteni, la Bucuresti, Livian este la Cluj. Tanarul a preferat sa fie alaturi de familia lui! Cu toate acestea, fiul lui Nelson a promis ca se va intoarce in curand la Bucuresti.  Se pare ca relatia dintre el si Bianca este pe cale de a se imbunatati. Cei doi posteaza numeroase clipuri in care apar impreuna si isi declara in mediul online dorul fata de celalalt.

andreea Mantea

Andreea Mantea, mesaj emoționant pentru Cristi Mitrea: „Tata…”:

cristina șișcanu

Cristina Șișcanu, anunțul care i-a bucurat pe fani: „Un copil…”