Bianca Comănici a intrat în atenția oamenilor, odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei. Tot acolo, vedeta l-a cunoscut și pe Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu, cu care a fost împreună o vreme. Relația lor toxică nu a durat, iar frumoasa brunetă a avut o viață de coșmar în compania bărbatului.

Bianca Comănici, sinceră pe internet

Vedeta a vorbit despre unul dintre cele mai discutate subiecte din ultima vreme – dacă are sau nu o relație. EI bine, după lungi așteptări, ea a recunoscut faptul că iubește din nou, dar a preferat să nu dea prea multe detalii despre bărbatul din viața sa, deoarece nu era convinsă 100%.

Mai mult de atât, ea a declarat că partenerul ei de viață i-a dat extrem de multă încredere în ea și este de părere că acest lucru poate fi remarcat de oricine, cu ochiul liber. Vrea, momentan, să se rezume doar la ea și să nu investească prea mult timp în relație, până când nu va simți să facă anumite lucruri.

 

„O să dezbatem subiectul care s-a tot discutat, subiectul creat de mine pentru că nu v-am spus niște lucruri, dar nu le-am spus tot din cauza faptului că nici eu nu am fost sigură de unele lucruri. Nu pot să spun nici acum că sunt sută la sută sigură, că niciodată nu ești sută la sută sigură de un om, dar pot să zic că se îndreaptă înspre bine. Subiectul este dacă am sau nu o relație. (…) Când o să am o relație la modul să știți și voi… Acum pot să spun că da, sunt cu cineva împreună, dar o să țin pentru mine unele lucruri, unele detalii. Adevărul este că nu pot să zic, am o strălucire tocmai pentru că mi-a dat o încredere în mine această persoană și mă face să vreau mai mult de la viață și cred că asta este foarte important. M-a ajutat foarte mult să prind încredere în mine și cred că se vede asta și să mă simt bine în pielea mea. Momentan vreau să mă rezum doar la mine și la cum m-a schimbat pe mine această persoană. Dar, în același timp, nici nu îmi investesc tot timpul către această relație, cam asta este ideea. M-am hotărât ca până în momentul în care nu simt eu niște lucruri să nu le fac”, a declarat Bianca.