Bianca Comănici a devenit una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete de la noi din țară, în urma participării sale la emisiunea Puterea Dragostei. Frumoasa vedetă a acceptat provocarea de a face parte din acest proiect, chiar dacă părinții ei nu au au fost de acord cu acest lucru, în special tatăl ei.

Bianca Comănici nu a fost susținută de tatăl ei, la început

Bruneta a mărturisit că părintele ei a fost mereu puțin mai scrict cu ea, în ideea că nu avea voie să poarte nici măcar fuste scurte sau să se machieze, așa cum făcea o fată obișnuită. Chiar dacă nu au acceptat ca ea să apară la TV, vedeta a făcut ceea ce a vrut ea și a mers în Turcia, unde se filma Puterea Dragostei.

Acum, se bucură că a făcut această alegere și că la doar 22 de ani își poate ajuta părinții pe plan financiar. Fiind o fire încăpâțânată, a făcut doar ceea ce a vrut ea, dar recunoaște că în anumite privințe tatăl ei, Săndel, a avut dreptate.

 

”Parintii mei se numesc Rodica si Sandel. Sunt putin mai in varsta, cu toate ca multa lume spune ca nu sunt in varsta..eu consider ca sunt putin mai in varsta, pentru ca ei inca au mentalitatea aia din trecut si n-au acceptat anumite lucruri. N-au acceptat ca eu sa apar la televizor. Eu nici astazi nu realizez cum am avut curajul, pentru ca eu cand m am inscris, parintii mei nu au stiut. Eu i-am sunat in momentul in care eu trecusem deja castingul si le-am spus ca ma duc la emisiunea, singura problema este ca este in Turcia. Ei m-au susținut, ei m-au lasat dintotdeauna sa fac eu ce consider eu ca e bine. Tata a fost putin mai strict cu mine. Din tot ce mi-a spus tata, am facut tot contra, ca intr-un final, sa ajung astazi sa spun ca tata a avut dreptate. Sunt o fire incapatanata si vreau sa demonstrez ca eu pot sa fac lucruri”a spus Bianca Comănici