Toată lumea o cunoaște pe Bianca Comănici, dar foarte puțini știu prin câte momente grele a trecut până a ajunge acolo unde este acum. Fosta concurentă de la Puterea Dragostea și Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu, au trăit o frumoasă poveste de dragoste care nu s-a terminat deloc bine și despre care ea a vorbit recent, cu ochii în lacrimi.

Bianca Comănici a suferit mult

Fostul ei iubit nu a tratat-o deloc bine, iar din cauza subastanțelor interzise pe care le consuma, dar și din cauza dependenței de jocuri pe calculator, Livian i-a făcut zile fripte brunetei.

Chiar dacă s-au întâmplat atât de multe lucruri între ei, Bianca nu îl urăște, ci preferă să și-l amintească așa cum l-a cunoscut – un om bun pe care l-a iubit cu toată ființa ei și care preferă să creadă că a avut aceleași sentimente pentru ea.

 Uneori am impresia că m-a iubit, uneori am impresia că nu m-a iubit si…m-ar face foarte tare sa sufar, sa stiu ca nu m-a iubit. Am stat zi de zi cu un om, am impartit si bune si rele, si lacrimi si zambete. Nu cred ca n-a existat nimic si nu cred ca a fost cusuta cu ata alba pentru ca multe lucruri se intamplau si din cauza mea. Eu de multe ori fortam anumite chestii, cum s-a intamplat acum cateva luni, in noiembrie, in momentul in care el m-a cautat pe mine, dupa ce el s-a despartit de mine.. Am incercat din nou sa-i arat ca-l iubesc si ca vreau sa ne impacam, desi era intr-o relatie cu altcineva.

La momentul respectiv am considerat ca trebuie sa ma duc sa vorbesc cu el fata-n fata, la Cluj. M-am dus, fara sa stie absolut nimeni. M-am dus in Cluj sa ma intalnesc cu el, pentru ca stiam ca fata-n fata nu avea cum sa ma minta. Atunci a refuzat sa se vada cu mine si atunci am considerat ca este momentul sa trec mai departe. Eu cred ca am iubit cu toata fiinta mea, pentru ca eu in momentul de fata nu-l urasc.

Nu-mi este nici indiferent dar nici nu-l urasc. Eu il am in minte asa cum l-am cunoscut. Un om minunat, pentru mine a fost cel mai bun lucru care a putut sa mi se intample. Datorita lui sunt 30% din ceea ce sunt astazi. M-am gandit la un moment dat ca n-a fost iubire, dar a fost”, a dezvăluit Bianca Comănici, despre relația ei cu Livian, în cadrul emisiunii În Oglindă.