Reclamă
Reclamă

Actrița Bianca Babașa a sărit în apărarea fratelui său, cântărețul Vlad Babașa, după ce acesta a fost huiduit în timpul unui moment muzical alături de solistul Chris Martin de la Coldplay. „Eu înţeleg ca nu v-aţi aşteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputaţia proastă pe care o avem, voi nu aţi făcut altceva decât să o întăriţi”, a scris Bianca Babașa pe o rețea socială.

Artista a continuat să sublinieze calitățile fratelui ei și să critice reacțiile publicului: „Vlad Babaşa este un artist! Voi ce aţi realizat în viaţă?”

Bianca Babașa a menționat că atât ea, cât și fratele ei, se dedică dezvoltării personale și profesionale, lucrând la limitele lor și confruntându-se cu propriile frici. „Noi nu luptăm cu oameni ca voi, cu răutăţi; nu ne dorim succesul cu orice preţ”, a precizat ea.

Reclamă

Actrița și-a exprimat dezamăgirea privind reacția publicului și a subliniat că nu este prima dată când se confruntă cu atitudini de discriminare: „Credeţi că tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care să facă faţă rasismului, discriminării şi urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de aşa ceva…”

Bianca Babașa a vorbit și despre implicarea lor în comunitățile marginalizate: „Eu şi fratele meu muncim pe rupte ca să reuşim ca oameni. Petrec zeci de ore cu tineri din comunităţi marginalizate, îi învăţ despre curaj, empatie, prietenie, exprimarea liberă şi căutarea potenţialului lor artistic.”

Vlad Babașa, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și el într-un videoclip pe TikTok, mulțumindu-le celor care i-au luat apărarea: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam.”

El a vorbit despre colaborarea cu artiștii britanici de la Coldplay și a declarat că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Vlad Babașa a anunțat, de asemenea, că va urma un nou show joi.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro