În acest nou sezon al emisiunii „America Express” (fostă „Asia Express”), Bianca Adam și mama sa fac echipă. Reality show-ul se află la a șaptea ediție în a doua săptămână de difuzare.

De-a lungul parcursului său competițional până în prezent, Bianca Adam a avut mai multe momente în care părea că cedează. Într-un vlog postat pe contul său de Youtube, aceasta explică care au fost motivele din spatele reacțiilor sale de la acel moment.

Într-o ediție trecută aceasta a izbucnit în plâns. Pe rețelele de socializare, fanii show-ului nu înțelegeau reacțiile acesteia. Ei bine, Bianca spune că la acel moment îi venea menstruația. Din acest motiv, starea sa nu era una tocmai bună. După cum spune chiar ea, nu putea să se liniștească. A cedat, pentru ca mai apoi să se poată liniști.

Bianca Adam: „Nu s-a arătat contextul în care am plâns”

Sursa: Social media

„Mie îmi venea stopul fix în cursa pentru ultima șansă. Eu nu mă simțeam super-ok… Nu aveam cum să mă liniștesc. N-ai baie, n-ai loc unde să te relaxezi, n-ai mâncare, n-ai telefon. Am avut nevoie să mă descarc. E adevărat că nu s-a arătat contextul în care am plâns. Aveam zeci de kilometri merși, eu, cu estrogenul în cap, să îmi zică mama că o dezamăgesc dacă ajungem printre ultimii…

Am fost atât de emotivă pentru că urma să îmi vină menstruația… Nouă ne-a dat bani o fată cu deficiență de auz. Eu cu emoțiile la maxim, în momentul ăla dădeam pe afară. Ziceam, Doamne, de la cine cer bani!” a spus Bianca Adam într-un videoclip pe contul său de Youtube

În același videoclip, Bianca Adam le împărtășește fanilor săi momente din timpul filmărilor la emisiunea „America Express”. De asemenea, aceasta dezvăluie în premieră și lucruri neștiute din acest show, nedifuzate pe micul ecran.