Bianca Adam are prima reacție, după ce agresorul ei a dat declarații. Ea a povestit zilele acestea pe vlog cum ea și iubitul ei, Edi Brandubura, au fost agresați de către un bărbat. Vloggerița și iubitul ei au fost bătuți chiar în fața casei de un dezvoltator imobiliar, din cauza unui loc de parcare. În plus, ea a spus că nu vrea să dezvăluie identitatea agresorului ei, însă se pare că acesta a făcut singur acest lucru.

Reclamă

Bianca Adam, pe care fanii o știu drept Tequila, a fost bătută crunt, zilele trecute chiar în apropierea casei sale. Ea a decis să le povestească și fanilor ce s-a întâmplat și a făcut un vlog special pentru asta. Vlogul este unul care a depășit 1 milion de vizualizări pe Youtube și care a stârnit un adevărat scandal.

Reclamă

Bărbatul crede că este nevinovat, chiar dacă iamginile de pe camerele de supraveghere sunt clare. Acestea demonstrează exact ce îndrăgita vloggeriță le-a povestit fanilor pe vlog. După toate acestea, presupusul agresor a dat o serie de declarație. În plus, tot el a depus o plângere la poliție pe numele Biancăi Adam. Fanii o susțin pe artista, care a spus că i-a fost frică și să iasă din casă.

Bianca Adam are prima reacție

„Din respect pentru justiție în care am încredere și din minimă decență, nu am să răspund la provocări de niciun fel”, a spus Bianca Adam.

Ce a declarat bărbatul care a agresat-o pe Bie?

„Domnișoara a parcat pe o proprietate privată; pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugând-o.

Din filmările pe care vi le-am pus la dispoziție; reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneaei și se vede că mi-a dat cu spray lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat fimările să vorbească în numele meu.”, a declarat la Antena 3