Bia Kalifa și-a lăsat colegii fără cuvinte după ce a apărut goală în fața camerelor de filmat

Filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în toi. Vedetele au făcut deja cunoștință cu provocările din jungla Dominicană, care nu sunt deloc ușoare. Primele imagini din cadrul competiției au apărut, iar Bia Khalifa s-a făcut deja remarcată. Blondina i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

Cei 12 concurenții ai show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se luptă cu probele grele și viața din junglă. Primele imagini au apărut, iar fanii au putut să vadă la ce provocări intense sunt supuși. Printre cei care înfruntă greutățile din Dominicană se numără și Bia Khalifa. Blondina a surprins pe toată lumea, mai ales pe cei de acasă.

Din primele imagini se anunță un show incendiar, mai ales că Bia Khalifa a renunțat la textilă în fața tuturor. Concurenții au rămas șocați și nu le-a venit să creadă cât de dezinhibată este blondina. Mai mult, Bia Khalifa pare să fie și protagonista unui conflict de proporții. Aceasta a reacționat nervos la adresa lui Ruxi și i-a aruncat un pahar de apă în față. Rămâne de văzut cum se vor înțelege cele două.

Un nou sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În curând, pe micile ecrane telespectatorii vor putea să urmărească sezonul doi al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. 12 concurenți au plecat în Dominicană și sunt supuși unor probe inimaginabile, mult mai dure ca acelea din primul sezon.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților. Să treacă prin toate aceste probe. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă. Toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să văd cine va fi regele sau regina junglei”, a declarat Adela Popescu.

Cei 12 concurenți ai noului sezon sunt: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.