Bia Khalifa a părăsit competiția după ce a încălcat regulamentul. Aceasta se află într-un conflict permanent cu Ami, artista care a intrat mai târziu în show. După ce a făcut câteva gesturi necugetate, prezentatorii emisiunii, Cabral și Adela Popescu au venit să-i dea vestea.

În Tabăra Plăcerilor s-au întâmplat mai multe evenimente neplăcute. Ami a pierdut proba de recompensă, iar Bia Khalifa și-a atacat colega. Ea a început cu jigniri asupra artistei și a răbufnit la un moment dat.

Influencerul a împins-o și apoi a scuipat-o pe Ami, lucru strict interzis în regulamentul competiției. După cele văzute, Cabral și Adela Popescu au venit în tabără pentru a anunța eliminarea sa in show.

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână om. Ați avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament. Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a fost completarea Adelei Popescu.

Social media

Bia Khalifa nu regretă gestul făcut

Bia Khalifa a avut o declarație fermă după ce a primit vestea că va părăsi competiția. Aceasta nu are nicio remușcare și spune că cineva trebuia să o facă. Totodată, nici atitudinea colegilor ei nu a fost corectă asupra ei.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Consider că merită tot ce am făcut și am spus. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii. La ce am pățit și eu, nici din partea lor nu este vorba de bun simț. Ei au aplicat alte metode de a mă oprima, iar astăzi am avut o scăpare.  “, a declarat Bia Khalifa.