Beyonce a publicat un clip foarte emoționant în mediul online. Diva a creat un clip despre anul care tocmai s-a încheiat. Familia a fost nelipsită din imagini, arătându-i pe copii, dar și pe soțul acesteia, artistul Jay-Z.

Așa cum ne-a obișnuit, la ficare încept de an, Beyonce realizează un videoclip cu și despre evenimentele de suflet care au avut loc în anul anterior. Așa s-a întâmplat și acum, iar fanii au avut ocazia să vadă câteva imagini cu familia artistei pe care nu le-au mai văzut până acum.

Cântăreața de talie internațională a publicat mai multe fotografii de suflet din ziua în care a împlinit vârsta de 38 de ani. Bineînțeles, petrecerea a vut loc în sânul familiei, iar distracția și voia bună au fost la ele acasă.

Într-un dintre fotografii, frumoasa Beyonce apare alături de unul dintre cei trei copii ai săi, mai exact alături de fiica sa cea mare în vârstă de opt ani. Fericirea se citește pe chipul celor două. Cu un zâmbet larg până a urechi, cele două, mamă și fiică, s-au asortat cu un costum de baie turcoaz și s-au coafat la fel.

Beyonce, imagini emoționante cu familia ei

Beyonce și Jay-Z mai au încă doi copii în vârstă de trei ani, de data aceasta gemeni, Sir și Rumi. Dat fiind faptul că au o vârstă destul de fragedă, nu prea îi expune pe cei mici în mediul online. De data aceasta, însă, Beyonce a făcut o excepție de la regulă, iar fanii au avut ocazia să îi vadă pe cei mici și să observe cât de mult au crescut.

Beyonce, imagini nemaivăzute cu ea și familia ei! Cum arată acum cei trei copii ai ei / FOTOBeyonce, imagini nemaivăzute cu ea și familia ei! Cum arată acum cei trei copii ai ei / FOTOBeyonce, imagini nemaivăzute cu ea și familia ei! Cum arată acum cei trei copii ai ei / FOTO

Mai mult decât atât, Beyonce a făcut referire și la problemele are au loc la nivel mondial. Mai exact, artista a transmis un mesaj foarte special și emoționant pentru medicii din prima linie care au făcut față cu succes în lupta împotriva virusului COVID-19.