Nicolae Guță a fost un adevărat cuceritor și a avut, de-a lungul timpului, foarte multe femeie care i-au trecut prin pat. Una dintre ele este nimeni alta decât frumoasa Beyonce de România sau, pe numele său adevărat, Georgiana Mădălina Dumitriu. Acum ceva timp a dispărut din lumina reflectoarelor, însă fanii sunt curioși să afle cum arată acum, dar și cât de frumoasă este fiica sa și a lui Nicolae Guță.

Beyonce de România și Nicolae Guță și-au spus adio la puțin timp după ce veni pe lume micuța Anais. Din nenumăratele mărturisiri ale artistei, cei doi nu își mai vorbesc.

Ce face acum Beyonce de România

Mădălina Georgiana Dumitriu declară că Nicolae Guță este un subiect închis pentru ea, însă nici relația cu fetița sa nu este una prea strânsă. Manelistul o contactează pe micuță o singură dată pe an, mai exact cu ocazia sărbătorilor de iarnă.  Fără un ajutor din partea tatălui fetiței, Beyonce de România este nevoită să își crească de una singură fetița și să se preocupe în totalitate de tot ceea ce are nevoie.

Anais a crescut acum și nu mai este un bebeluș. A devenit o domnișoară în toată firea la numai 7 anișor. Mama sa e tare mândră de fiica ei, dovadă în acest sens sunt postările pe care le face cu cea mică în mediul online.

Se pare că Nicolae Guță nu mai ține legătura cu fiica sa din cauza faptului că actuala sa parteneră de viață nu este de acord cu acest lucru, Beyonce de România declarându-se total dezamăgită de atitudinea tatălui copilului său.

Beyonce de România a dispărut din lumina reflectoarelor! Cum arată acum fiica lui Nicolae Guță și cât de mare a crescut Anais / FOTOBeyonce de România a dispărut din lumina reflectoarelor! Cum arată acum fiica lui Nicolae Guță și cât de mare a crescut Anais / FOTO

Mădălina Dumitriu, nevoită să facă videochat pentru a se întreține

Nu a fost deloc ușor pentru Beyonce de România după ce a devenit mamă. Nevând unde să locuiască alături de cea mică, artista a fost nevoită să facă videochat pentru a se putea întreține și pentru a-i putea oferi un trai decent fiice sale.

”Am recunoscut că am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, povestea acum ceva timp Mădălina Dumitriu.