Betty Vișănescu și soțul ei au împlinit 7 ani de relație.

Betty Vișănescu și soțul ei, Cătălin, au motive de sărbătoare astăzi pentru că împlinesc 7 ani de când au decis să formeze un cuplu. Cu această ocazie, bruneta a scris un mesaj emoționant în mediul online despre cât de fericită este alături de partenerul ei de viață.

Betty Vișănescu și Cătălin sunt de nedespărțit. Îi leagă iubirea și respectul și, mai presus de toate, băiețelul lor pe nume Matthias.  În ciuda tuturor greutăților, relația lor a rezistat și a înfruntat orice obstacol.

Betty Vișănescu și Cătălin sunt împreună de 7 ani

Cei doi au evoluat împreună pe toate planurile. Au devenit părinți și, alături de cel mic, au avut ocazia să trăiască cele mai frumoase momente din viața lor. Betty este foarte activă pe rețelele de socializare. Acolo ține permanent legătura cu fanii ei și le împărtășește cele mai frumoase momente din viața personală și profesională.

De data aceasta, fiica lui Florin Salam și-a anunțat fanii din mediul online că ea și soțul ei au împlinit 7 ani de când formează un cuplu.

„Împlinim 7 ani de relație, eu cu Cătălin și mă gândeam așa cum au trecut anii aștia atât de repede. Ne-am văzut în toate momentele ale vieții și am fost întotdeauna unul lângă celălalt. Pentru mine încă este un șoc că am împlinit 7 ani de relație și nu știu cum au trecut atât de repede. Sunt mândră de noi că am rezistat și că avem ceva împreună. Doar lucruri frumoase”, a declarat Betty Vișănescu pe rețelele de socializare.

social media

Cum a decurs prima întâlnire dintre Betty și soțul ei?

La un moment dat, Betty Vișănescu a povestit susținătorilor ei despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei. Se pare că a fost cale lungă până ca artista să se îndrăgostească, pentru că i-a luat un an să își dorească să fie într-o relație cu Cătălin.

Cei doi s-au întâlnit din întâmplare în cadrul unui eveniment de stand-up.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.