Betty Stoian a fost cea mai nouă invitată a lui Mihai Ghiță în emisiunea „În oglindă” ce poate fi urmărită online pe canalul de Youtube „theXclusive”. Printre altele, fiica lui Florin Salam a vorbit și despre mama sa, despre ultimele zile din viața acesteia, dar și despre ceea ce i-ar fi dorit să-i transmită înainte de a se stinge din viață.

Betty declară că nu și-a văzut mama în momentul în care a murit. Nu regretă că s-a întâmplat acest lucru, ci se bucură! Și-a dorit mereu să-și aducă aminte de mama sa în viață, veselă și zâmbitoare.

„Nu voiam să rămân cu altă imagine..”

https://www.tiktok.com/@video.clipuri1/video/7126945381803461894?_t=8UTUFUjIvOH&_r=1

„Eu n-am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci, când a murit. Eu n-am văzut-o! Îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul acela. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze.

O știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea. Și am rămas cu imaginea asta, nu voiam să rămân cu o altă imagine.” a mărturisit Betty Stoian în emisiunea „În oglindă”

Betty Stoian are o dorință neîmplinită. Aceasta și-ar fi dorit să-i spună mamei sale câteva cuvinte înainte de a pleca din această lume. A vrut să îi promită mamei că nu o va dezamăgi niciodată.

„Să știi că m-am gândit de multe ori la chestia asta. Nu mi-am dorit să mă duc în timp, în trecut, într-o zi frumoasă cu soare…nu! Mi-am dorit să fiu cu ea atunci, la spital, înainte ca ea să-și dea sufletul și să vorbesc cu ea și nu știu…probabil să îi spun ultimele mele cuvinte.

Să-i promit și să, de acolo de unde este ea acum, să-mi dea putere să merg mai departe și asta a făcut fără ca eu să spun un cuvânt, să fie lângă mine, să mă susțină, să fie lângă mine că nu o voi dezamăgi. Asta mi-am dorit întotdeauna să-i spun.” a declarat Betty Stoian