Află ce și-ar fi dorit fiica lui Florin Salam să-i spună mamei sale, înainte ca aceasta să se stingă din viață.

Betty Stoian a fost cea mai nouă invitată a lui Mihai Ghiță în emisiunea „În oglindă” ce poate fi urmărită online pe canalul de Youtube „theXclusive”. Printre altele, fiica lui Florin Salam a vorbit și despre mama sa, despre ultimele zile din viața acesteia, dar și despre ceea ce i-ar fi dorit să-i transmită înainte de a se stinge din viață.

Betty declară că nu și-a văzut mama în momentul în care a murit. Nu regretă că s-a întâmplat acest lucru, ci se bucură! Și-a dorit mereu să-și aducă aminte de mama sa în viață, veselă și zâmbitoare.

„Nu voiam să rămân cu altă imagine..”

@video.clipuri1

#bettysalam #podcast #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #kanaldromania #inoglinda

♬ original sound – videoclipuri1

„Eu n-am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci, când a murit. Eu n-am văzut-o! Îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul acela. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze.

O știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea. Și am rămas cu imaginea asta, nu voiam să rămân cu o altă imagine.” a mărturisit Betty Stoian în emisiunea „În oglindă”

Betty Stoian are o dorință neîmplinită. Aceasta și-ar fi dorit să-i spună mamei sale câteva cuvinte înainte de a pleca din această lume. A vrut să îi promită mamei că nu o va dezamăgi niciodată.

„Să știi că m-am gândit de multe ori la chestia asta. Nu mi-am dorit să mă duc în timp, în trecut, într-o zi frumoasă cu soare…nu! Mi-am dorit să fiu cu ea atunci, la spital, înainte ca ea să-și dea sufletul și să vorbesc cu ea și nu știu…probabil să îi spun ultimele mele cuvinte.

Să-i promit și să, de acolo de unde este ea acum, să-mi dea putere să merg mai departe și asta a făcut fără ca eu să spun un cuvânt, să fie lângă mine, să mă susțină, să fie lângă mine că nu o voi dezamăgi. Asta mi-am dorit întotdeauna să-i spun.” a declarat Betty Stoian

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.