Betty, fiica lui Florin Salam, a decis să-și facă prima intervenție estetică la doar 22 de ani. La trei ani de când a adus pe lume un băiețel, artista s-a hotărât să-și pună silicoane. În urmă cu o lună, Betty Blue s-a internat la un spital privat din București, pentru a-și pune implanturi mamare. Iată primele declarații! 

Betty Salam, detalii despre implantul mamar

Betty Blue, fiica manelistului Florin Salam, și-a mărit bustul! Într-o intervenție la „Vorbeşte lumea”, solista a detaliat cum se simte acum și a arătat tuturor cum arată după implanturile mamare. Betty a recunoscut că avea un complex de mai mult timp, însă acum se declară mulțumită de rezultat.

„A trebuit să-mi fac această intervenţie pentru ca eu să nu mă mai simt complexată. Am spus, mă, eu sunt tânără, trebuie să fac ceva ca să mă simt bine… aveam complexul ăsta, când mă uitam în oglindă nu-mi plăcea de mine… cum suntem noi, femeile, de obicei!”, a spus Betty Salam, la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV.

„Mă doare tot corpul, deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să folosesc aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturile medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva. Nu este o intervenție ușor de suportat. Baba suferă la frumusețe”, a scris Betty Salam și pe Instagram.

foto: captură PRO TV

Motivul pentru care Betty Salam amână cununia religioasă cu Cătălin Vișănescu

Invitată la Antena Stars, Betty a dezvăluit motivul pentru care ea și Cătălin Vișănescu nu au făcut nunta. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, dar se pare că marele eveniment va mai aștepta. Vedeta a spus că planurile erau deja făcute, dar s-au anulat din cauza pandemiei. Vor ca nunta să fie organizată așa cum trebuie, încât totul să decurgă perfect.

„Ne-am gândit să facem nunta, dar având în vedere că a fost toată nebunia cu COVID am zis să mai stăm puțin că nu ne grăbește nimeni pentru că ne iubim foarte mult. . Atunci când te iubești foarte mult cu cel de lângă tine nu te grăbește nimeni și nimic. O să facem nunta când se va duce toată nebunia.”, a spus Betty la Antena Stars.