Fanii au rămas muți de uimire să vadă marea asemănare dintre soția și fiica manelistului Florin Salam

Betty Salam și Roxana Dobre nu mai au nevoie de nicio introducere. Sunt cele mai importante femei din viața manelistului, iar soarta a făcut ca cea de-a doua soție a lui Florin Salam să semene uimitor de tare cu fiica cea mare.

Betty Salam a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și partenerul ei de viață. Este una dintre vedetele cu cel mai mare număr de urmăritori, iar cei de acasă nu au putut trece cu vederea asemănarea celor două femei.

Betty Salam și Roxana Dobre, asemănare din ce în ce mai mare

Fiica îndrăgitului manelist seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa vitregă, Roxana Dobre. Încă de la începutul relației cu Florin Salam, fanii nu au considerat o simplă coincidență asemănarea celor două.

Instagram

Betty Salam și-a făcut prima operație estetică. Iată la ce intervenție a apelat artista

social media

La o vârstă fragedă, frumoasa brunetă a devenit mămică pentru prima dată. Beety și Cătălin Vișănscu au devenit părinții unui băiețel minunat și sănătos.

După naștere însă, corpul vedetei a suferit mici modificări și nu a mai arătat la fel. Astfel, Betty a decis să își ridice sânii, cu ajutorul unui implant mamar.

“Sunt bine! Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală.

Este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită. Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit, în sfârșit, această dorință.

social media

Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine.

Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!