Vedeta s-a simțit complexată de aspectul său

Fiica cea mare a lui Florin Salam și-a îndeplinit visul la vârsta de 21 de ani. Tânăra a făcut prima operație estetică și este mai fericită ca niciodată. Frumoasa brunetă a ales să facă o schimbare la nivelul bustului și se pare că totul a decurs exact așa cum și-a dorit. Iată motivul pentru care a apelat la bisturiu. 

Fiica lui Florin Salam a devenit mamă la 18 ani, pe 1 octombrie 2018. Astfel, și-a numit fiul Matthias Ștefan, după regretata sa mamă, Ștefania, care s-a stins din viață când aceasta era mică. Betty Vișănescu, cunoscută sub numele de scenă Betty Blue, a luat decizia să își facă o transformare corporală, la 4 ani de când a devenit mamă. Tânăra s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a-și ajusta bustul. Mai mult decât atât, ea susține că nu a fost un moft, ci o necesitate.

„A trebuit să îmi fac această intervenție ca eu să nu mă mai simt complexată. Am spus că sunt tânără și că trebuie să fac ceva ca eu să mă simt bine. Aveam complexul ăsta, mă uitam în oglindă și nu îmi plăcea de mine. Cum suntem noi, femeile, de obicei”, a declarat Betty Salam, în cadrul unui interviu.

@diana.blogger #foryou #foryoupage #bettysalam #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger ♬ sunet original – Tik Toker Diana


Betty spune că sarcina i-a transformat bustul, astfel că nu mai era mulțumită de felul în care arăta. Mastopexia este liftingul mamar, mai precis, o intervenție chirurgicală de ridicare și remodelare a sânilor. În cazul artistei, ea având în mod natural un bust generos, sarcina și alăptarea au grăbit procesul de transformare al sânilor.

”Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii