Fiica lui Florin Salam a reușit să pună pe toată lumea pe gânduri cu o dezvăluire absolut neașteptată.

Betty Salam a fost în ultimele zile în atenția publicului, mai ales după nunta tatălui ei cu Roxana Dobre. În cadrul evenimentului, artista și mama ei vitregă au făcut un gest de neînțeles pentru mulți. Betty și Roxana Dobre s-au sărutat pe buze, sub ochii manelistului. Acum, după un astfel de moment care i-a atras critici, Betty șochează din nou.

Cântăreața ar fi fost înșelată?

Betty Salam trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 7 ani cu Cătălin Vișănescu. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de aproape 4 anișori de care vedeta este extrem de mândră. Chiar dacă este o mămică extrem de tânără, rămânând gravidă la doar 17 ani, artista se implică enorm în creșterea micuțului ei. Nu doar ca mamă, ci și ca parteneră, fiica lui Florin Salam este extrem de dedicată. Tocmai din acest motiv, Betty a reușit să își pună fanii pe gânduri cu o replică cel puțin surprinzătoare.

Artista a fost întrebată pe Instagram dacă a fost înșelată de partenerul ei, Cătălin. Betty a oferit un răspuns într-o notă amuzantă, însă cu siguranță mulți dintre fanii ei au privi dincolo se replica ei. Mai exact, aceasta a precizat că și Shakira a fost înșelată recent de tatăl copiilor ei. Betty a menționat ulterior că totul a fost o glumă, iar relația lor se bazează pe lucruri trainice.

Shakira tocmai ce a fost înșelată de soțul ei cu o babă. Just kidding! /Glumesc!/ Faith&Love&Trust, pe asta se bazează o relație”, a scris Betty pe Instastory.

Sursa foto: Instagram

Se visează din nou mămică

Betty Salam a surprins pe toată lumea, inclusiv colegii de showbiz, atunci când a anunțat că este însărcinată. Artista a dovedit însă că poate fi o mamă de nota 10, deși s-a maturizat alături de fiul ei. Deseori, fiica lui Florin Salam este întrebată dacă are de gând să devină din nou mămică. Betty a dezvăluit că are acest plan însă nu în viitorul foarte apropiat. Momentan, artista are de gând să se concentreze pe propria carieră.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.