Betty Salam se gândește cu tristețe la cea care i-a dat viață și îi duce dorul zi de zi.

Betty Salam nu poate să uite vreodată faptul că cea care i-a dat viață nu mai este în viață. Artista postează adesea imagini, mesaje sau piese în memoria ei, astfel că fanii fiicei lui Florin Salam sunt martorii unor gesturi extrem de emoționante.

Betty Vișănescu se gândește cu mare tristețe la perioada în care se putea bucura de prezența mamei sale și că acum o poate admira doar din fotografii. O durere foarte mare încă a rămas în sufletul ei, fapt pentru care face gesturi prin care își mărturisește iubirea infinită și curată pentru cea care i-a dat viață. Fănica a plecat în lumea celor drepți acum aproximativ un deceniu, lăsând în urma ei multă durere și semne de întrebare.

Betty Salam, cu gândul la cea care a adus-o pe lume

Acum ceva timp, Betty a creat o piesă specială pentru mama sa. Versurile emoționante au apărut și de această dată pe cotul de Instagram al artistei, alături de fotografia mamei sale. ”Acolo sus” se numește melodia emoționantă până la lacrimi, iar fanii cântăreței nu au putut decât să îi transmită mesaje prin care să o îmbărbăteze pe vedetă.

Fotografia vine însoțită și de un mesaj, prin care Betty își exprimă cele mai frumoase sentimente față de mama sa.

„Te simt când nu mi-e bine / Am nevoie de tine / Promit să fac tot ce mă ține / Să te mândrești cu mine”, sunt doar unele dintre versurile melodiei emoționante ale lui Betty Vișănescu.

Betty Salam, cu sufletul bucăți după moartea mamei sale. Ce gest a făcut artista pentru mama sa: ”Te simt când nu mi-e bine” / FOTO

Betty Salam nu uită niciodată să treacă pe la mormântul mamei sale

Nu trece o zi fără ca fiica lui Florin Salam să nu se gândească la Fănică, semn că cea mai importantă femeie din viața ei îi lipsește enorm de mult. Cei doi copii ai Fănicăi nu uită niciodată să treacă pe la mormântul mamei sale pentru a-i duce flori și pentru a-i aprinde o lumânare.

Acesta nu este singurul gest pe care Betty l-a făcut pentru mama ei în mediul online. Știm cu toții cât de sensibilă este atunci când vine vorba de Fănica și nu ezită să posteze fotografii și mesaje pentru regretata sa mamă.

„Mama mea frumoasă”, a scris Betty Blue mai demult, pe fotografia alb-negru, postată pe rețelele de socializare.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.