Betty Salam a dat primele declarații despre starea tatălui său.

Florin Salam este din nou în centrul atenției, după ce s-a spus că starea lui de sănătate nu ar fi tocmai una bună și că ar fi internat în spital. Manelistul a oferit chiar și el o serie de declarații prin intermediul cărora le-a transmis celor care îl iubesc că este bine și că va reveni pe scenă.

Betty Salam a vorbit despre sănătatea tatălui său

Fiica sa, Betty Salam, nu s-a mai putut abține și a spus adevărul despre starea de sănătate a celui care i-a dat viață. Se pare că artistul urmează un tratament și face o pauză vocală, deoarece a muncit foarte mulți ani întruna și a ajuns la epuizare. Ea le-a cerut celor din jur să nu mai ofere informații false despre manelist, pentru că familia suferă, deși știe că este bine.

 

„Da, tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este epuizat și muncit! Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu robot, iar pentru asta un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă. V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu ‘este în comă’, ‘este bolnav’. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament. Nu vă cer să fim cu toții oameni, că pentru unii este foarte complicat acest lucru, însă, vedem chestii pe Tik Tok, rețelele de socializare, etc, despre tatăl meu, aberații care ne fac rău chiar dacă noi, familia, știm că nu este așa, dar vă rog să nu mai atrageți aceste lucruri! Puneți-vă și voi în locul lui…”, a declarat Betty Salam.

Cântăreața a mai mărturisit că tatăl ei se va întoarce și pe scenă, după ce va trece de perioada de recuperare și, de asemenea, după ce își va termina tratamentul.

„Să treci prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fi și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale, fiindcă nu e ușor să pierzi cele mai importante persoane din viața ta, dar el e totuși puternic. Se va face bine și va reveni pe scenă!”, a mai povestit vedeta.

Distribuie