Seara trecută, fiica lui Florin Salam, a facut primele declarații după marele anunt al tatalui sau: nunta cu Roxana Dobre. Betty a lamurit tot ce tine de nunta si de presupusa sarcina a iubitei tatalui sau, de care s-a speculat dupa declaratiile manelistului.

Florin Salam a reusit sa isi surprinda fanii și i-a anunțat că se va casatori cu Roxana Dobre, mama a trei dintre copiii sai, după o relație de mai bine de șase ani.

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!”, a fost anunțul lui Florin Salam.

Betty își dorește ca tatal ei sa fie fericit, mai ales ca a suferit enorm dupa moartea mamei sale, Fănica, si nimeni nu credea ca isi va mai gasi o femeie pe care sa o iubeasca atat de mult, si a dezvăluit pentru „Showbiz Report” că se bucura enorm pentru tatal ei și ca ambii merita aceasta nunta, semn ca intre ea si Roxana Dobre este o relatie foarte bună.

„Îmi doream de mult să se întâmple. Au o vârstă și sunt de mulți ani împreună. Sunt foarte bucuroasă pentru ei”, a spus Betty.

Dorind sa lamureasca zvonurile despre presupusa sarcină a Roxanei, Betty a spus ca nu este nimic adevarat.

„Nu, nu. Deja are trei copii, toate nașterile au fost prin cezariană”, a spus Betty.

Roxana Dobre si Florin Salam se iubesc de mai bine de 6 ani, iar bruneta a adus pe lume trei dintre cei cinci copii ai lui Florin Salam: fetele Jacqueline Maria și Rania și un băiețel pe nume Simon Ștefan.