Betty Salam, declarații emoționante despre mama sa.

Betty Salam și-a pierdut mama când avea o vârstă fragedă, aceasta având 7 ani în momentul în care mama sa a murit. Cu doar o săptămână ca Fănica Salam să părăsească această lume,fiica sa, Betty a simțit acest lucru.

Fiica lui Florin Salam mărturisește că și-ar fi dorit să meargă la spital la mama sa în ultimele zile de viață ale acesteia, însă, din păcate, nu a reușit.

„Vedeam tot momentul..”

@video.clipuri1

#bettysalam #podcast #inoglinda #kanaldromania #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – videoclipuri1

„Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică. Aveam 7 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(…) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea.” a povestit Betty Salam, în emisiunea „În Oglindă”.

Betty mărturisește că pierderea mamei sale a făcut-o să se maturizeze prematur. A trebuit să se descurce singură, iar acest lucru nu a fost deloc ușor.

Cel mai tare a simțit pierderea mamei în momentul în care și ea, la rândul său, a devenit mamă. Atunci a fost momentul când s-a simțit singură și ar fi avut cea mai mare nevoie de mama sa.

„Faptul că am pierdut-o pe mama mea, m-a maturizat. Eu când am pierdut-o pe mama mea a trebuit să fac totul singură. Să mă cunosc pe mine, să știu cum sunt ca persoană, să știu pe ce drum merg, să știu unde vreau să ajung.

A fost foarte greu pentru mine.(…) Când am conștientizat eu că am pierdut-o pe mama mea? Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură.” a mai spus Betty Salam în cadrul aceleași emisiuni

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.