Bernie Sanders a fost unul dintre candidații care au reușit să obțină sprijinul tinerilor americani, iar la aflarea veștii aceștia și-au arătat dezamăgirea prin intermediul mai multor mesaje postate pe Twitter.

Reclamă

Bernie Sanders și Joe Biden erau cei doi candidați înscriși pentru a obține sprijinul democraților.

Reclamă

,,Mi-aș dori să vă pot oferi vești mai bune, dar cred că știți adevărul, și acesta este că acum suntem în spatele vicepreședintelui Biden, iar calea către victorie este practic imposibilă. Deci, în timp ce câștigăm bătălia ideologică și în timp ce câștigăm sprijinul atâtor tineri și oameni muncitori din toată țara, am ajuns la concluzia că această luptă pentru nominalizarea democratică nu va avea succes. Și, astăzi, anunț suspendarea campaniei mele, a anunțat a Bernie Sanders în timpul apelului cu echipa, scrie CNN.

După retragerea din cursă a lui Bernie Sanders, fostul vicepreședinte Joe Biden rămâne singurul candidat care poate fi nominalizat de democrați în cursa prezidențială împotriva lui Donald Trump.

În timp ce Joe Biden la lăudat pe Sanders pentru schimbarea discursului politic și pentru că a fost „o voce puternică pentru o Americă mai dreaptă și mai justă”.

Președintele Trump a luat ieșirea lui Sanders ca o ocazie de a încerca să îi divizeze pe democrați.

,,Bernie Sanders a ieșit! Mulțumesc Elizabeth Warren. Dacă nu ar fi fost ea, Bernie ar fi câștigat aproape fiecare stat la Super Tuesday! Acest lucru s-a încheiat la fel cum și-au dorit democrații și DNC, la fel ca fiasco-ul Hill- Crooked. Oameni lui Bernie ar trebui să vină la petrecerea Partidul Republican!, a scris Donald Trump pe Twitter.

Twitter realdonaldtrump