Oare să fie Berna și Jador noul cuplu din showbiz?! Toată lumea se întreabă acest lucru, întrucât cei doi s-au dat de gol că au petrecut o noapte împreună. Berna, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a lămurit toate aceste detalii în cadrul unui interviu.

Blondina a participat în sezonul 2 al emisiunii matrimoniale, acolo unde l-a cunoscut pe Jador. Cu siguranță mulți dintre voi o cunoașteți deja. Ei bine, tânăra a explicat întreaga situație în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars. De unde credeți că a vorbit presupusa iubită a lui Jador? Direct din piscină. Iată ce a mărturisit.

Berna și Jador, mai mult decât prieteni?

Berna a recunoscut faptul că ea și Jador nu au fost dintotdeauna doar prieteni. Cei doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” au fost extrem de apropiați la un moment dat, în cadrul emisiunii. S-au sărutat cu foc, s-au tachinat, însă nu au format un cuplu oficial. De atunci, cei doi au rămas în relații amicale. Însă, imaginile pe care le-au publicat recent amândoi pe rețelele de socializare, au stârnit controverse în rândul fanilor.
Internauții au început să fie din ce în ce mai convinși că cei doi au petrecut o noapte împreună.  Berna, însă, contrazice acest lucru, menționând că ea și Jador s-au întâlnit pentru a filma un videoclip. De asemenea, acesta a specificat că a fost asaltată cu mesaje din partea fanilor, însă nimic nu este adevărat.
Berna și Jador formează un cuplu? Cum s-au dat de gol fosta concurentă de la „Puterea dragostei” și manelistul că și-au petrecut noaptea împreună
social media

Berna a spus adevărul despre relația dintre ea și Jador

Berna a mărturisit că relația ei cu Jador este strict amicală. Blondina a specificat că are o relație cu un alt bărbat, pe care momentan vrea să-l țină secret. De asemenea, concurenta a recunoscut că nu a petrecut nicio noapte cu Jador, însă există anumite apropieri între ei, în spirit de glumă.

 „Au spus că noi doi am petrecut clipe magice, dar nu, nu am petrecut clipe magice. Într-adevăr, între mine și Jador este o prietenie foarte, foarte strânsă și mă înțeleg foarte bine cu el. A, că mai există pupici, îmbrățișări, da, așa este el.”, a mărturisit Berna în cadrul interviului pentru Antena Stars.