Berna s-a mutat cu iubitul ei.

Berna este în culmea fericirii. Ea se simte mai iubtă ca niciodată în brațele noului ei partener de viață. Cei doi au planuri mari de viitor și deja au făcut primul pas important în relația lor. Mai exact, cei doi s-au mutat împreună. Berna își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Astfel, ea le-a dat aceste veste fanilor pe conturile de socializare.

Berna se simte mai fericită ca niciodată în brațele iubitului ei. Cei doi au mari planuri de viitor și deja au făcut un pas important în relația lor. Așadar, cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună. Blondina a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

social media

Berna s-a mutat cu iubitul ei

Berna este în culmea fericirii alături de noul ei iubit. Cei doi s-au gândit că deja este timpul pentru a face un prim pas important în relația lor. Așadar, cei doi au ales să se mute împreună la Brașov. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a publicat mai multe imagini cu locuința pe rețelele de socializare. Mai mult, ea a spus că este prima oră când se mută cu un partener într-o locuință.

„Am primit cheile de la apartament. Îmi place foarte mult și sunt foarte încântată. Abia aștept să amenajez tot. Am emoții foarte mari pentru că este prima dată când ma mut cu persoana dragă.”, a declarat Berna pe rețelele de socializare.

Berna, declarații despre noua ei relație

Berna a vorbit în cadrul unei emisiuni despre iubitul său. Aceasta a mărturisit că l-a cunoscut pe acesta printr-un prieten comun. Cu toate acestea, Berna nu s-a gândit vreodată că se va apropia atât de mult de acesta.

„Noi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la început nu mă gândeam că va fi ceva între mine și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie. Ne-am apropiat foarte mult, am tot ieșit afară într-o gașcă comună. Îmi place că e foarte sincer, are un caracter foarte frumos, iar sufletul lui e foarte bun. E cel mai frumos dintre toți iubiții mei pe care i-am avut, iar sufletul lui m-a impresionat maxim. Sunt foarte îndrăgostită”, a mai zis ea la Antena Stars.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.