Câți bani făcea regretatul artist Benone Sinulescu din evenimente și dedicații.

Regretatul interpret de muzică populară Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani. Artistul a început să aibă probleme cu sănătatea acum câțiva ani. O pneumonie care s-a agravat i-a adus sfârșitul lui Benone Sinulescu.

Artistul a fost iubit de public și extrem de apreciat. Cu o voce formidabilă și melodii care nu vor fi uitate, Benone Sinulescu a ajuns la sufletele românilor. Realiza spectacole de excepție și toți cei care-l iubeau scoateau sume frumoase de bani din buzunar pentru a-l lua la evenimente. Mereu avea agenda plină, fiind chemat la nunți și botezuri, dar și la petreceri care mai de care.

Cât câștiga Benone Sinulescu din dedicații

Mulți oameni deplâng moartea celebrului interpret de muzica populară românească. Cântărețul Ion Lăceanu a dezvăluit cum erau concertele și turneele de peste hotare, dar și câți bani erau făcuți din dedicații.

„A murit bietul Benone, mi-a fost tare drag de el, am cântat și la nunți, botezuri, ne luau împreună, la pachet. Am fost și în turnee, în America, ne ajutam, munceam mult. Eram plătiți cu 20 de dolari pe zi, atât era diurna, în anii comunismului, iar din dedicații mai făceam cam 2.500 de dolari, maximum 3.000 de dolari, banul avea valoare mare atunci.Nu ne întreba nimeni nimic despre acești bani, la întoarcerea în țară, Nicolae Ceaușescu ne lăsa în pace”, a declarat Ion Lăceanu pentru impact.ro

Benone Sinulescu făcea o avere din dedicații. Câți bani încasa regretatul artist, la evenimente
Sursă foto: Social media

Averea lui Benone Sinulescu îi rămâne soției

Acum șapte ani, regretatul artist și-a făcut testamentul. Întreaga agoniseală a rămas soției. În timpul vieții, artistul a povestit, în timpul unui interviu, ce avere a adunat de-a lungul timpului.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara Benone Sinulescu în presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!