Benone Sinulescu este condus, astăzi, pe ultimul drum de fani, familie și prieteni. Regretatul artist va fi înmormântat cu onoruri militare. Toți cei care l-au iubit pe artist sunt așteptați la Cimitirul Eternitate din Arad pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Duminică dimineață cortegiul funerar a plecat la Filarmonica din Arad, locul unde cei care l-au apreciat pot să își ia adio de la cel care a fost Benone Sinulescu.

Potrivit soției lui Benone Sinulescu, regretatul artist va fi înmormântat cu onoruri militare pentru că a primit cea mai înaltă distincție din partea fostului președinte Ion Iliescu, în 20o2.

De la Filarmonica din Arad, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va fi scos în piața ,,Avram Iancu” din spatele Teatrului.

„Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu”, a declarat Elena Sinulescu, soţia lui Benone Sinulescu, potrivit Glasul Aradului.

Facebook

Benone Sinulescu este înmormântat astăzi. Accesul la funeralii se face doar cu certificatul verde

Nu toți cei care l-au îndrăgit pe artist pot veni să aducă omagii deoarece accesul se face doar prin prezentarea certificatului verde. Mulți oameni și-au exprimat nemulțumirea fața de această măsură spunând că artistul a cântat pentru toți românii, vaccinați și nevaccinați, mai scrie sursa citată.

Benone Sinulescu a murit, la 84 de ani, ucis de o pneumonie. Duminică, artistul s-a simțit rău și a ajuns la spital cu o ambulanță. După ce medicii l-au stabilizat, a plecat acasă. Starea lui s-a înrăutățit însă, iar joi a murit.

„Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.

Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer.”, a mărturisit Elena Sinulescu, la Teo Show.