„Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu că vreau să fac. Vrem să avem gemeni ca să fiu doar o dată însărcinată.”

Bella Santiago este o mămică fericită și împlinită. Fetița ei deja a crescut mare și este cât se poate de mândră de ea. Acum, artista își dorește să aducă pe lume și un frățior sau o surioară pentru ea. Mai mult, Bella Santiago nu ar spune nu nici unor gemeni. Vedeta și soțul ei își doresc mult să devină părinți și deja lucrează la asta.

Bella Santiago își dorește de ceva timp să devină mămică pentru a doua oară și speră că nu va mai trece mult până când dorința i se va și îndeplini. Aceasta și soțul ei așteaptă un nou membru al familiei și deja lucrează la asta. Cei doi par să aibă planuri mari iar pentru că își doresc mai mulți copii ar vrea să aibă gemeni. Astfel, visul li s-ar îndeplini mult mai repede.

În ceea ce privește sexul noului membru al familiei cei doi nu au pretenții. Aceștia și doresc în egală măsură și fetiță și băiețel, doar sănătos să fie.

„Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu că vreau să fac. Vrem să avem gemeni ca să fiu doar o dată însărcinată. Dar să avem doi copii .Vreau și fetiță și băiat, orice, dar să ne dea Dumnezeu. Voi fi foarte fericită și mulțumită.”, a declarat Bella Santiago, la Antena Stars.

Bella Santiago a luat decizia! Artista vrea să fie, din nou, mămică. „Îmi doresc gemeni...”
Social media

„Sunt doi ani de când încercăm”

Se pare că dorința celor doi de a deveni părinți s-a înfiripat de multă vreme, însă norocul nu a fost de partea lor. Cei doi își doresc de doi ani un copil. Aceștia au făcut toate investigațiile necesare și nimic din puncte de vedere medical nu le stă în cale. Însă, viața agitată și stresul le-au cauzat câteva probleme.

„Eu abia aștept (n.r.:să devină mamă). Încercăm și așteptăm de mult. Dar când o vrea Dumnezeu. Cred că sunt doi ani de când încercăm, dar nu mă demotivez. Nu vrem să apelăm la tratamente. Vrem ca totul să decurgă normal. Noi am fost la doctor deja, dar a zis că nu avem probleme. Doar trebuie să fim relaxați. Cred că din cauza stresului nu am rămas însărcinată.”,  a mai spus Bella Santiago.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.