Bebelușii născuți în ziua de Crăciun au primit cadouri de la cei de la ISU Iași

Reclama

Reclama

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași s-au mobilizat și în acest an și au oferit tuturor mămicilor care au născut azi cadouri pentru cei mici. Acțiunea a avut loc la Maternitatea „Cuza Vodă „, iar șeful IGSU, Dan Paul Iamandi, a ținut să fie și el prezent.

Printre mămicile care au primit cadouri de la pompieri se află și o tânără de 22 de ani care în această dimineață a adus pe lume un băiețel de nota 10, sănătos și cu greutatea de 4,1 kg.

Reclama

Aceasta a declarat că sarcina a decurs normal, nu a avut probleme absolut deloc pe parcursul celor nouă luni. Băiețelul trebuia să vină pe lume pe data de 30 decembrie, dar mama consideră că a fost menit ca el să se nască în aceeași zi cu Isus Hristos. Matei Ștefan, căci acesta va fi numele băiețelului, mai are acasă o surioară mai mare de 3 ani care îl așteaptă cu nerăbdare.

Cei de la ISU Iași au adus fericire pe fețele mamelor de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” pentru al nouălea an consecutiv și doresc să mențină această tradiție mult timp de acum înainte.

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii