Este o poveste sinistră care se încheie cu o salvare neașteptată. În India, un cuplu care dorea să își îngroape copilul născut mort a descoperit un vas de lut îngropat în pământ. În oală se afla un bebeluș de trei zile, care fusese îngropat de viu de către părinții săi. Iată detaliile acestei povești înfiorătoare.

Cuplul nu se aștepta la o asemenea descoperire. După ce propriul lor copil a murit, au mers la cimitir pentru a-l înmormânta. În timp ce săpau, au auzit un plâns, pentru a descoperi o fetiță îngropată de vie. Această poveste amintește de cea a unui bebeluș abandonat în mijlocul pădurii într-o pungă de plastic, înainte de a fi salvat.

Îngropată de vie într-un vas de lut

Sursa: Social media

Potrivit autorităților, fetița avea doar trei zile și a reușit să supraviețuiască atunci când a fost îngropată de vie de către părinții ei. Aceasta cântărea puțin peste un kilogram și avea dificultăți de respirație.

A fost salvată de un cuplu care participa la înmormântarea propriului copil născut mort. Când fetița a fost descoperită, a fost transportată de urgență la spital, unde a trebuit să fie tratată pentru o infecție pulmonară.

Cuplul care a găsit-o pe fată, au descoperit-o într-un vas de lut, în interiorul unei pungi, în timp ce își plângeau copilul.
După ce au scos sacul în care se afla, au auzit plânsete și au descoperit un bebeluș viu. Hitesh recunoaște că pentru câteva secunde a crezut chiar că propria fiică a revenit la viață.

Un copil luptător adevărat

Medicul pediatru care s-a ocupat de copil, a declarat:
„Copiii prematuri au adesea nevoie de mai puțin oxigen pentru a supraviețui. Este o adevărată luptătoare”, având în vedere circumstanțele în care a fost găsită.

În ceea ce privește modul în care fata a supraviețuit, medicii cred că primea oxigen din solul poros „pentru că mormântul trebuie să fi fost rece”, a declarat doctorul.

Potrivit medicului pediatru, copilul suferea de hipotermie și a trebuit să fie conectat la un ventilator. Capacitatea ei de a se hrăni singură este redusă și suferă de o infecție pulmonară. Dar specialistul spune că îi oferă „toate tratamentele posibile”.