Un tânăr de 27 de ani a trecut ca prin minune pe lângă moarte sâmbătă seara când s-a urcat în stare avansată de ebrietate și fără să dețină permis de conducere auto, la volanul unui autoturism marca BMW.

Din cauza stării în care se afla, aceasta a intrat într-un copac, accidentul fiind atât de puternic încât mașina a fost aproape ruptă în două.

Tânărul a fost norocos, fiind scos viu dintre fiare. Polițiștii l-au testat cu un aparat alcooltest, iar rezultatul a fost de 1,02 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Pentru accidentul comis și iresponsabilitate de care a dat dovadă, tânărul riscă să ajungă după gratii imediat ce iese din spital.

Paul Sergiu Todireanu, un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Plugari, este vinovatul pentru accidentul produs sâmbătă seara, când s-a urcat la volanul unui BMW seria 3 cu o alcolemie de 1.02 miligrame în aerul expirat, fără a se gândi că pune nu doar viața celorlalți participanți la trafic în pericol, ci și pe a sa.

La ora 17:58, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un accident grav s-a produs pe DJ 282 B. În urma impactului, tânărul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos din mașină. Ulterior a fost preluat de un echipaj medical și transportat inconștient la  Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 cu privire la faptul că un accident rutier soldat cu victime omenești s-a produs pe DJ 282 B. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani din comuna Plugari a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Tănărul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 1,02 miligrame alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mașina pe care o conducea era recent adusă din Germania de către tânăr.

Paul riscă să ajungă după gratii pentru că sa urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate dar și fără permis de conducere.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-htbSXuhrrw[/embedyt]