Tik Tok-ul poate fi considerat nociv sau sursă bună de informații utile, în funcție de modul în care este abordat și bineînțeles de contentul urmărit. Printre miile rețete de slăbit recomandate de persoane care au trecut prin experiența de a slăbi se numără și băutura minune care promite a fi un aliat puternic în cura de slăbire. Aceasta conține antioxidanți, dar este și o sursă de vitamine de care  organismul are nevoie atunci când trece printr-un proces de tranziție.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara elixirul care te ajută să slăbești sunt:

  • 2 litri de apă
  • 3 linguri semințe de chia
  • 1 lingură semințe de in
  • 1 lămâie
  • frunze de mentă (opțional)

Băutura este extrem de simplu de preparat, astfel că indiferent dacă ai sau nu un program aglomerat cu siguranța vei găsi un moment pentru a-ți lua doza zilnică de energie. Într-o carafă adaugă peste apă semințele de chia precum și cele de in, lămăia tăiată felii și frunzele de mentă, pentru un gust și mai răcoritor. Amestecă totul și lasă la odihnit preț de 30 de minute. Semințele de chiar își vor dubla volumul, iar astfel va rezulta o băutură densă cu cu fresh de lămâie și mentă. Este indicat să consumi acest amestec în fiecare zi timp de o lună.

Băutura poate fi păstrată în frigider până la 3 zile, astfel,dacă dorești poți prepara o cantitate mai mare pentru o anumită perioadă.

Băutura minune îți aduce un plus de energie și te ajută să scapi de kilogramele nedorite, reglând inclusiv digestia. Semințele de in au un rol esențial în curățarea colonului. Rezultatele vor apărea după doar trei zile în care ai consumat acest amestec. Este esențial însă să ai și o alimentație echilibrată în toată această perioadă. Consumul de legume, fructe, carne slabă, lactate, te ajută să scapi de țesutul adipos și să ajungi la dimensiunile dorite.