Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum se păstrează mereu sănătoasă. Are o rețetă secretă pentru un suc pe care-l bea în fiecare dimineață

Sofia Vicoveanca a găsit secretul pentru un corp sănătos și plin de energie. Artista în vârstă de 81 de ani a dezvălui ce băutură consumă în fiecare dimineață.

Băutura pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare dimineață

Atunci când vine vorba de sănătate, Sofia Vicoveanca apelează cu încredere la farmacia naturii, care nu a dezamăgit-o niciodată. Așa se face că are mare grijă de corpul său, iar printre secretele sale se numără și o băutură pe care o prepară în fiecare zi.

Artista de muzică populară consumă la primele ore ale dimineții un suc natural, din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. Iar pe parcursul zilei apelează cu încredere la ceaiuri din plante, care sunt nelipsite pentru ea.

Iar aceste mici obiceiuri sunt acompaniate și de o alimentație sănătoasă, abundentă în legume și produse naturale. Cât despre vicii, cântăreața spune că nu are niciunul.

Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc., a declarat Sofia Vicoveanca pentru publicația Ego.

Tratamentul secret al Sofiei Vicoveanca pentru răceală

Iar când are probleme de sănătate, artista se tratează tot acasă, cu rețete băbești, pe care le-a învățat din familie.

Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr., a mai adăugat aceasta pentru aceeași sursă.

Odată adăugate toate ingredientele, compoziția se amestecă cât mai bine cu lapte. Acesta trebuie să fie însă încălzit la o temperatură ridicată înainte, apoi poate fi consumat cu încredere. Pe lângă gustul plăcut, care aduce aminte de leacurile bunicilor din copilărie, băutura va avea un efect miraculos asupra gâtului.

Sofia Vicoveanca a mărturisit că apelează la acest remediu ori de câte ori este răcită și nu a dezamăgit-o niciodată.

De asemenea, în zilele când problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap, interpreta de muzică populară mai are o rețetă simplă. E vorba de terciul de mălai, care se prepară exact ca mămăliga, doar că are în componența sa mai multă apă. Odată fiert, se amestecă cu unt și miere și se consumă cald.

 

Share.