O tânără în vârstă de 20 de ani din localitatea Bahnea, Mureș, susține că a fost bătută și violată de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Fata spune că a cunoscut presupusul agresor la o prietenă. Tânăra povestește că bărbatul a urmărit-o după ce aceasta a plecat de la prietena ei și a obligat-o să se urce în mașina lui, apoi a mers cu acesta acasă la el. Când au ajuns acolo, bărbatul a bătut-o și abuzat-o sexual. Tânăra a povestit părinților cele întâmplate și a mers cu aceștia la poliție să îl reclame pe bărbat.

„Mi-a povestit că a tras-o pe copilă de păr, a tras-o în maşină, o dus-o la el acasă, a profitat de ea. Am văzut că era speriată, mama ei plângea”, a declarat Zuga Piroşca, mătușa victimei.

După ce a violat-o, individul a lăsat fata să plece acasă, iar aceasta a povestit tot ce sa întâmplat părinților.

„Când a ieşit copila, a ieşit după ea şi o forţat-o, a lovit-o pe fată şi a adus-o la el acasă. Și zicea copila că “eu m-am rugat de el ca de Dumnezeu să mă lase în pace”. Eu nici noaptea nu pot să dorm la ce mi-a făcut fetei mele”, a declarat Ficzi Lenuța, mama victimei.

Oamenii spun că bărbatul a mai abuzat o altă tânără, însă aceasta și-a retras plângerea în momentul în care a primit bani de la individ.

„Eu nu mă împac nici cu un leu, nici cu 100 de lei, nici cu 100 de milioane. Pe acest individ… Nu are familie, femeile nu stau cu el, a fost căsătorit de vreo două ori, dar tot bătea femeile”, a declarat tatăl victimei, Ficzi Dionisie.

Tânăra a fost la medicină legală și are eliberat un certificat medico-legal care atestă agresiunea.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru viol. Se efectuează cercetări sub coordonea unui procuror”, a declarat Emilia Fărcaş, purtător de cuvânt IPJ Mureş.