Reclamă
Reclamă

După apariția unor imagini șocante surprinse pe litoral, polițiștii au deschis o anchetă și îi caută pe bătăuși.

Din imagini se poate vedea cum un grup de tineri se iau la bătaie pe plajă, puțin înainte de răsărit. Conform surselor, altercația a avut loc între un grup de tineri români și, cel mai probabil, un grup de ucraineni. Imaginile au fost filmate de o tânără care poate fi auzită cum instigă la violență.

Unul dintre martori a declarat că scenele au fost deosebit de violente. Poliția a transmis că, până în acest moment, niciunul dintre tineri nu a fost identificat. Autoritățile urmează să stabilească și când a avut loc exact încăierarea.

Reclamă

„Facem apel la martorii care pot oferi informații suplimentare să contacteze imediat autoritățile” a menționat un reprezentant al poliției.

Incidentul este în plină investigare, iar poliția lucrează pentru a aduna mai multe detalii care să conducă la identificarea și prinderea tuturor persoanelor implicate.

Până atunci, mai multe patrule de poliție au fost dislocate în zona respectivă pentru a preveni alte incidente similare și pentru a asigura siguranța turiștilor de pe litoral.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro