Reclamă
Reclamă

Minivacanța de Rusalii s-a încheiat la Poliție pentru patru bărbați, în stațiunea Eforie Nord, după ce aceștia s-au luat la bătaie pe terasa unui local dintr-o zonă aglomerată.

Cei patru și-au dat pumni și picioare, atrăgând atenția tuturor trecătorilor și turiștilor din jur. Polițiștii care au intervenit la fața locului afirmă că conflictul a izbucnit spontan.

Convocarea celor patru la audiere a avut loc după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la incident. Martorii oculari au reușit să filmeze altercația, iar aceste imagini vor fi folosite ca probe în dosar.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro