Reclamă
Reclamă

Ne mai întrebăm de ce primim îngrijiri în batjocură prin spitale sau de ce ni se oferă un diagnostic greşit, când în unele instituţii publice din România asistenţii stau la cafele, ţigări, sau mai nou, vin leşinaţi de beţi în timpul programului. Aşa se face că o infirmieră din Iaşi a fost prinsă în timpul serviciul cu o alcoolemie de 3,43mg/l alcool pur în sânge.

Această distinsă femeie lucrează la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Spiridon din Iaşi de un an şi şapte luni, la secţia de diabet. Atunci când femeia „dădea cu căciula-n câini” într-un mod dramatic pe holurile spitalului, cei care au anunţat imediat conducerea au fost chiar colegii acesteia.

Managerul Spitalului, Ioan Bârliba s-a prezentat imediat pe secție, iar în momentul în care a văzut halul în care era infirmiera, a condus-o la unitatea de primiri urgenţe pentru recoltarea probelor biologice.

Cu toţii au rămas şocaţi când au văzut că femeia avea 3,43mg/l alcool pur în sânge, ea neştiind nici măcar ce se întâmplă în jurul ei.

Reclamă

Cel mai grav lucru este faptul că infirmiera nu este la prima abatere de acest gen, potrivit colegilor din unitatea sanitară.

Momentan, femeia se află sub supraveghere, iar până la finalizarea unui raport al comisiei de disciplină, nu se ştie dacă va mai avea serviciu, sau nu.

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro