Bătaie ca în filme pe străzile din Sighetul Marmației.

Incident șocant în Sighetul Marmației. Mai mulți tineri s-au bătut ca în filme în parcarea unui supermarket. Doi dintre aceștia au ajuns la spital, fiind răniți grav.  

Un grup de tineri s-au bătut cu săbii în parcarea unui supermarket din Sighetul Marmației. Conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, tinerii au început să se bată după ce unul dintre ei l-a lovit cu pumnul pe un alt bărbat. Bătaia a continuat, ajungându-se la folosirea săbiilor, iar doi dintre participanți au ajuns la spital cu răni grave.  

Reglare de conturi în Sighetul Marmației

Polițiștii au reușit să-i identifice pe patru dintre bătăuși, toți bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit și ei vătămări corporale. În autoturismul unuia dintre ei au fost găsite mai multe obiecte contondente, care au fost ridicate în vederea efectuării unor expertize criminalistice.  

Conform constatării polițiștilor, mai multe persoane s-au agresat reciproc, folosind obiecte contondente și provocându-și leziuni. Toți cei care au suferit răni au fost transportați la spital pentru tratament.  

Bătaie ca în filme pe străzile din Sighetul Marmației. Mai mulți bărbați s-au bătut cu săbiile

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe și port ilegal de arme albe.  

Eveniment șocant în Brașov

Un alt eveniment șocant a avut loc în altă zonă a țării, mai exact în Brașov, un scandal pornit din cauza unei datorii a dus la decesul unui bărbat, jandarm, și rănirea gravă a altor doi tineri.  

Mai exact, un bărbat aflat în curtea unei case a scos un cuțit și a înjunghiat mortal un jandarm. De asemenea, acesta a înjunghiat alți doi tineri, printre care un pompieri, provocându-le răni grave.   

După eveniment, criminalul a plecat acasă, unde a încercat să se sinucidă tăindu-și venele. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.