Reclamă
Reclamă

Un incident violent a avut loc în comuna dâmbovițeană Cojasca, satul Iazu, unde 13 persoane s-au implicat într-o bătaie cu pietre și bâte, rezultând 6 răniți care au necesitat internarea în spital.

Situația a devenit atât de gravă încât a fost necesară intervenția forțelor speciale pentru a restabili ordinea în localitate. Totul a pornit de la o mașină parcată neregulamentar pe o stradă îngustă, care a declanșat un lanț de evenimente nefericite.

Intervenția autorităților

O femeie a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța incidentul joi seara. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, pe strada Barbariei, fiind sprijiniți de luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Scopul intervenției a fost aplanarea conflictului și restabilirea ordinii și liniștii publice. În urma primelor verificări, s-a stabilit că treisprezece persoane, atât bărbați cât și femei, au fost implicate într-un conflict fizic, tulburând astfel ordinea publică.

Reclamă

Șase persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 64 de ani, au suferit leziuni cauzate de lovituri cu obiecte contondente, precum pietre și bâte, și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Investigațiiși măsuri luate de autorități

Pentru a aduna probe și a stabili responsabilitățile, polițiștii, împreună cu jandarmii și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat percheziții la domiciliile unor persoane din localitatea Iazu, presupuse a fi implicate în conflict.

Bătaie ca în filme într-o localitate din Dâmbovița. A fost nevoie de intervenția mascaților. Șase persoane au ajuns la spital

În urma cercetărilor conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, trei bărbați în vârstă de 24 și 27 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior li s-a impus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit un alt bărbat de 64 de ani cu o lopată, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Dosar penal deschis

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, cercetând infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și motivele care au dus la această răzmeriță în comuna Cojasca.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro