Anumiți internauți s-au amuzat după ce au văzut filmările cu bătaia, încât au avut un moment de inspirație și au făcut câteva glume

Tot mai multe glume și ironii au fost făcute pe marginea subiectului bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși celor doi sigur nu le arde de râs, internauții au făcut haz de necaz. 

Pe rețelele de socializare circulă diverse glume care îi vizează pe cei doi. Și de data aceasta, se poate observa cu ușurință cum internauții dau mereu dovadă de creativitate, pe motiv că nu duc lipsă de inspirație.

Acestea sunt unele dintre cele mai virale glume făcute de internauți, în urma bătăii dintre Prodanca și Reghe

Pe rețelele de socializare oamenii au făcut tot felul de glume. Iată care dintre ele au ajuns virale

„Bătaia dintre Reghe și Prodanca are legătura directă cu războiul din Ucraina! Din declaratiile depuse la Poliția Stațiunii Snagov în legatură cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan s-a aflat că celebra impresara i-a înfipt cateva bucăți în bot „ soarelui ei de pe cer”, pe motiv că acesta a furat două containere cu lucruri de valoare pe care le dețineau împreună la casa din Dubai.

foto: arhivă personală

Surse apropiate lui Laur susțin însa că bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul și a târât-o de păr prin toată localitatea când a constatat că fosta lui soție i-a donat cele mai frumoase haine unui centru de refugiați ucrainieni din Tulcea.

Momentul culminant de furie a fost atins când acesta și-a văzut la televizor celebrul costum-pijama, Dolce&Gabbana, purtat de șoferul președintelui Zelenski, în timpul unei întalniri cu soldații din Lugansk. „ Normal că mi-a sărit muștarul. Mie îmi trebuia costumul ăla elegant la o întalnire importantă și nu-l găseam. Fiindcă mi-l luase ea, ca să-l dea pentru o cauză nobilă”, s-a plans indragitul antrenor”, a scris un internaut, pe rețelele de socializare.

,,În plină criză financiară, Federația Română de Box a făcut angajări în regim de urgență.
Au fost angajați pe post de antrenori-jucători Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf.
Sa vezi performanțe sportive acum la federație.”, a fost un alt comentariu ironic apărut în mediul online.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!