Ana Baniciu și  Edy Kovacs formează un cuplu de ceva timp, iar relația celor doi pare să meargă foarte bine. Mai mult, cererea în căsătorie a fost făcut și urmează nunta. Ana Baniciu a oferit primele detalii despre marele eveniment și a spus când va avea loc.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, iar după câteva întâlniri și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, și-au cunoscut familiile, iar așa cum era de așteptat în urmă cu câteva luni a venit și cererea în căsătorie. Ana Baniciu a spus un mare „Da” și deja a început să facă planurile de nuntă.

Recent, Ana Baniciu a dezvăluit și data în care va avea loc nunta. Aceasta a mărturisit că își dorește o nuntă la care să participe toți cei apropiați și care să nu fie îngrădită de restricțiile legate de COVID. Așa că marele eveniment o să fie organizat după ce pandemia ajunge la final. Până atunci, artista ăși dorește să se concentreze pe carieră.

„Nunta vom face când se va termina pandemia. Avem planuri în schimb pe carieră, dar eu vreau ca în anul 2022 să cânt foarte mult. Am făcut și piesele necesare”, a declarat Ana Baniciu, la Antena Stars.

Bat clopotele de nuntă în sowbiz-ul românesc! Ana Banciu a spus când va ajunge în fața altarului
Instagram

Ana Baniciu, plauri de sărbători

Ana Banciu a intrat deja în spiritul sărbătorilor. A  împodobit casa și așteaptă ca Moșul să vină. Dacă pentru noaptea dintre ani planurile încă nu sunt făcute, atunci când vine vorba de Crăciun Ana Baniciu știe exact ce va face. Cei doi își vor petrece Crăciunul în familie, își vor vizita părinții, iar apoi vor pleca în Budapesta.

„Am cumpărat luminițe și tot feluri de lucruri de Crăciun. N-o să petrecem foarte mult timp de Crăciunul acesta, dar vreau să se simtă atmosfera. A venit Moșul, vine Moșul mereu. O să mergem la Oradea la părinții lui Edy, după o să mergem la Budapesta. O să mergem și la mama”, a mai spus Ana Baniciu.