De câteva luni de zile, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu. Cei doi pare mai îndrăgostiți ca niciodată și au planuri mari de viitor. Relația acestora merge atât de bine încât se gândesc deja la următorul pas. Este posibil ca anul 2022 să aducă o nuntă în showbiz-ul românesc.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează cel mai proaspăt cuplul din showbiz, dar și cel mai hotărât. După numai câteva lui de relație aceștia se gândesc la următorul pas. Cătălin Cazacu a decis că vrea să renunțe la burlăcie, iar postura de mire îi surâde.

Într-un interviu recent, Cătălin Cazacu a vorbit despre rezoluțiile sale pentru noul an, iar printre ele s-a aflat una care a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că acesta intenționează să renunțe la viața de crai și își dorește să devină „băiat de casă”. Acesta a anunțat că anul 2022 ar putea aduce o nuntă.

„2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă”, a declarat Cătălin Cazacu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata de pasul cel mare. „S-ar putea să avem și o nuntă”
Social media

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata de pasul cel mare

În asentimentul partenerului pare să fie și Ramona Oalaru. De când este într-o relație, tânăra radiază de fericire, iar ideea mariajului îi surâde.

Însă pe lângă împlinirea din viața sentimentală, Ramona Olaru își dorește de la 2022 și succes în partea profesională. Vedeta intenționează să își deschidă o afacere și speră că toate lucrurile vor merge așa cum și-a imaginat.

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a spus Ramona Olaru.