Ștefan Stan și Simona vor face nunta anul viitor

Ștefan Stan și partenera sa Simona sunt gata să facă pasul cel mare. Cei doi vor ajunge în fața altarului și își vor uni destinele. Marele eveniment va avea loc anul viitor, iar petrecerea se anunță una pe cinste. Simona deja a început să se gândească la tot și știe exact cum va arăta rochia de mireasă.

Ștefan Stan și Simona trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-a construit o familie fericită și au împreună două fetițe. În anul 2019, aceștia s-au căsătorit civil, însă pandemia nu i-a mai lăsat să își ducă planurile mai departe. Acum, Ștefan Stan și Simona sunt hotărâți să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu și să se bucure de o petrecere pe cinste.

Cum restricțiile au dispărut, cei doi au decis să facă nunta, care a fost de mai multe ori amânată. Marele eveniment va avea loc anul viitor și se anunță unul grandios.

„Am așteptat să treacă pandemia pentru a ne putea desfășura. Sperăm să nu se întâmple nimic până la anul. Vremurile sunt destul de incerte, dar totuși ne dorim să nu se mai întâmple nimic. Știu ce rochiță de mireasa îmi doresc, clar una simplă, albă, nu vreau să fie ceva împopoțonat. Merg pe simplu, dar elegant.

Oricum am suficient timp pentru asta, nu mă grăbesc spre atelier având în vedere că silueta mea se pot modifica. Știu că este un moment fericit și încă îl trăiesc de pe-acum”, a declarat Simona, potrivit click.ro.

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Ștefan Stan va ajunge în fața altarului. Când va ave loc marele eveniment
Instagram

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate

În urmă cu câteva luni, Ștefan Stan a trecut prin momente de coșmar și chiar a crezut că își va pierde soția. La numai cinci zile după naștere, Simona a început să o confrunte cu grave probleme de sănătate. Aceasta a fost internată în spital, în repetate rânduri, iar în cele din urmă chiar își pierduse speranța că va mai supraviețui.

„Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Încă nu am tăria și puterea să spun ce mi s-a întâmplat. Parcă a fost un coșmar, tot ceea ce s-a întâmplat. Dar mă bucur că sunt bine și că sunt alături de familia mea. Contează că m-am pus pe picioare.

Nu mă simt încă pregătită să vorbesc, au fost mult prea multe, au venit toate una după alta de dinainte să nasc chiar, am avut ceva probleme și parcă simțeam că nu se mai termină. Când aveam impresia că lucrurile stau mai bine, se întâmpla iarăși să fiu mai rău decât am fost prima dată. Când am venit acasă după cele 5 zile, după ce am început să mă simt rău, am avut mare noroc că a fost și mama aici.”, a declarat Simona Stan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.