Adriana, fiica lui Adrian Minune, se pregătește să ajungă în fața altarului. Aceasta a fost cerută în căsătorie chiar de Crăciun și a spus un mare „Da”. Adriana știe exact cu vrea să arate marele evenimente și deja a început pregătirile.

Sărbătorile de iarnă au adus bucurie în familia lui Adrian Minune. Fiica acestuia a fost cerută în căsătorie, iar nunta va avea loc în curând. Nicu, partenerul acesteia, și-a luat inima în dinți și a pus întrebarea chiar în ziua de Crăciun. Mai întâi a primit aprobarea părinților, iar apoi pe cea a iubitei.

Momentul a fost unul special, iar Adriana Simionescu s-a arătat extrem de încântată. Aceasta a spus „Da” și deja a început să facă planurile de nuntă.

 „M-a ajutat o mătușă de-a noastră, mătușa ei. Le-am spus părinților ei cu o zi înainte că vreau să o cer în căsătorie”, a povestit Nicu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Noi eram de Crăciun în familie cum stă toată lumea. Nici nu mă gândeam, nici nu-mi dădea prin cap că o sa fiu cerută de nevastă fix de Crăciun. Stăteam în living, am stat cu familia lui, am mâncat, am râs și mă sună mama: «Ce faceți? Nu mai veniți? Haideți că se supăra taica-tu» (n.r Adrian Minune). Într-un moment al dansului m-am întors și l-am văzut pe Nicu în genunchi. Chiar nu mă așteptam”, a declarat Adriana Simionescu.

Bat clopotele de nuntă! Fiica lui Adrian Minune va ajunge în fața altarului. Cum va arăta marele eveniment
Instagram

Cum va arăta marele eveniment?

Adriana Simionescu așteaptă cu nerăbdare marele eveniment și știe exact cum vrea să arate totul. Fiica lui Adrian Minune își dorește o nuntă clasică, tradițională, la fel cum a fost și cea a părinților săi.

„Eu nu concep dacă ai mers în fața lui Dumnezeu și te-ai căsătorit religios, să divorțezi, nu există divorț. Ai greșit și ți-ai ales persoana nepotrivita atunci rămâi nefericită până la adânci bătrâneți, asta este părerea mea. Vreau nunta tradițională, cu aruncatul buchetului, furatul miresei, cum a fost nunta părinților mei. Nu vreau nunta în Maldive, ca acolo nu sunt sarmale”, a mai spus Adriana Simionescu.