Vezi cine este cea cre dorește să-și pună pirostriile.

Ana Barnoschi, asistenta din cadrul emisiunii „Roata norocului” are gânduri de măritiș. Într-un interviu pe care l-a acordat, aceasta a vorbit despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om: nunta.

Această mărturisește că nu a stabilit nimic concret, însă, în viitor, atât ea, cât și partenerul său de viață, vor pune la punct detaliile legate de acest frumos eveniment din viața lor. Cu toate că nu a stabilit o dată exactă, Ana Barnoschi știe că vrea ca cele două evenimente, cununia civilă, respectiv, cea religioasă să fie în zile diferite.

Ana Barnoschi: „Ușor începem să ne ocupăm și de acest aspect”

Sursa: Social media

De asemenea, își dorește ca la starea civilă, în momentul în care va spune marele „DA”, alături să îi fie doar cele mai apropiate persoane. Dacă la cununia civilă vor fi doar cei apropiați, nu același lucru se va întâmpla la cea religioasă, eveniment la care vor lua parte mai mulți oameni.

„Nu am stabilit încă nimic, dar ușor, ușor începem să ne ocupăm și de acest aspect. Cred că vom avea două evenimente, unul dedicat cununiei civile și altul celei religioase, în zile diferite. Cununia civilă va fi, probabil, un eveniment mai restrâns, iar cea religioasă va fi un eveniment mai mare, pentru că avem mulți prieteni și eu, și el.” a declarat Ana Barnoschi pentru Viva!

Vedeta nu este pregătită doar pentru căsătorie, ci și pentru a deveni mamă. Își dorește foarte mult să aibă o fetiță. Cu toate acestea, Ana nu vrea să se grăbească, pentru ea fiind prioritar să facă cununia religioasă, iar mai apoi să devină mamă.

„Sunt foarte pregătită, încă îmi doresc o fetiță. Vlad își dorește trei copii. (zâmbește) Am crezut tot timpul că acest lucru se va întâmpla când o să vrea Dumnezeu, însă am discutat împreună acest lucru. Eu țin foarte mult ca lucrurile să se întâmple într-o ordine firească, să fie întâi nunta și apoi copilul, chiar dacă acest lucru, astăzi, este irelevant.” a mai spus asistenta tv pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.