Shakira și Pique au format un cuplu mai bine de 10 ani.

Despărțirea lui Pique de Shakira a căzut ca un trăznet asupra lumii mondene. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să meargă pe drumuri separate după o relație de mai bine de două decenii și doi copii. Se pare că infidelitatea lui Pique a fost cea care a pus capăt poveștii de iubire.

Shakira este pregătită pentru un nou început. Artista s-a despărțit de cel care i-a fost suflet pereche în ultimii zece ani. Aceasta nu a putut trece peste infidelitatea fotbalistului, așa că a decis că separarea este cea mai bună variantă. Nimeni nu a crezut că cei doi vor face acest pas, mai ales că la mijloc sunt prinși și cei doi copii ai lor.

Shakira nu mai vrea să audă de Pique, așa că și-a luat bagajele și s-a mutat în Miami, într-o vilă estimată la 17 milioane de dolari. Artista a simțit nevoia unui nou început, iar distanța va fi un mare avantaj pentru ea. Potrivit surselor din anturajul celor doi, se pare că despărțirea nu s-a produs brusc.

Bat clopote de nuntă pentru Shakira?! Artista, asaltată cu cereri în căsătorie după despărțirea de Pique
Instagram

Copiii cuplului au rămas la Shakira

Publicația internațională Marca susține că pandemia a cântărit destul de greu în dinamica relației lor. Potrivit surselor din anturajul cuplului, Shakira și Pique s-ar fi despărțit în urmă cu trei ani, dar au decis să păstreze secret această mișcare. Momentan, nici artista și nici fotbalistul nu au fost darnici în declarații.

În timp ce Pique a fost surprins de câteva ori în compania amantei, se pare că nici Shakira nu o duce rău. Artista nu a dus niciodată lipsă de admiratori, iar acum, cu atât mai mult. Recent, fosta parteneră a lui Pique a primit o serie de declarații de dragoste într-un mod inedit.

Un fan înfocat de-ai blondinei s-a gândit să scrie cu graffitti pe asfalt toate sentimentele lui. Se pare că Shakira nu a fost impresionată.

„Te iubesc, femeie drăguță!”, „Vin după tine, iubirea mea”, „Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te sustin”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta parteneră a lui Pique.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.