După ce s-au iubit timp de 10 luni, Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să se despartă. Cum relația lor a fost mereu presărată cu astfel de momente, vestea că foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat nu s-a lăsat așteptată prea mult. Astfel că, Mona Stoian i-a spus „Da” din toată inima lui Cristian Jitaru. În prezent, cei doi se pregătesc de cununia civilă.

Mona Stoian, cerută în căsătorie tocmai la Paris

Povestea celor doi nu a fost lipsită de momente mai puțin plăcute, mai ales după ce au decis să se despartă. Pe motivul că iubitul nu îi acorda libertate la acel moment, Mona Stoian i-a spus adio lui Cristian Jitaru. Chiar și așa, cei doi au ținut legătura, iar peste doar câteva luni se vor căsători civil. Cei doi au mărturisit că evenimentul va avea loc pe 10 septembrie. Ulterior, se vor gândi și la cununia religioasă.

„O să facem cununia civilă pe 10 septembrie, iar pentru nuntă o să vorbim după cununia civilă”, a spus Mona Stoian la „Xtra Night Show”, notează antenastars.ro. 

Bat clopote de nuntă pentru Cristian Jitaru și Mona Stoian. Când va avea loc marele eveniment
Social media

Cristian Jitaru se numără printre foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” extrem de activi în mediul online. Acesta și-a dorit să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram faptul că s-a logodit cu Mona Stoian, cererea în căsătorie având loc la Disneyland.

După ce au trăit o poveste de dragoste destul de complicată, cei doi au dat uitării trecutul. Cristian Jitaru și Mona Stoian sunt mai fericiți ca niciodată și sunt gata să își unească destinele.

În urmă cu mai bine de două luni, cei doi plecau într-o altă vacanță, la Barcelona. De atunci, lucrurile au evoluat cât se poate de frumos. Se pare că relația lor a devenit mult mai solidă, având în vedere că legătura amoroasă a fost presărată cu tot felul de neînțelegeri.