În doar câteva zile, va avea loc cea mai mare nuntă din lumea fotbalului. Ciprian Tătărușanu și partenera sa de viață, Antoaneta au decis să facă marele eveniment departe de România, într-un locație exclusivistă. Se pare că portarul de la AC Milan nu s-a uitat deloc la bani atunci când s-a ocupat de organizarea evenimentului. 

Ciprian Tătărușanu și iubita sa se căsătoresc

Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. După mai mulți ani de relație, fotbalistul și iubita sa au decis să facă marele pas departe de țară. Potrivit viva.ro, fericitul eveniment va avea loc în Italia, pe data de 26 mai. Cei doi nu au ales întâmplător această zi.

Cei doi se vor căsători la scurt timp după ce echipa de fotbal la care este portar Ciprian Tătărușanu a câștigat titlul de campioană a Italiei pentru a 19-a oară, semn că acesta este un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional, iar în curând se va așeza la casa lui.

Bat clopote de nuntă pentru Ciprian Tătărușanu și iubita sa, Antoaneta. Marele eveniment nu va avea loc în România
Social media

Fotbalistul și iubita sa nu și-au dorit o nuntă mare. Aceștia și-au invitat doar familia și apropiații, aproximativ 50 de persoane. De la nuntă nu vor lipsi nici foștii colegii de la FCSB.

Antoaneta va avea două rochii pentru ziua cea mare, semn că portarul îi face pe plac celei care îi va deveni în curând soție. Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au trei copii, doi băieți pe nume Sebastian & Matei, și pe Isabel, care este mezina.

Cât despre locația, portarul de la AC Milan și viitoarea sa soție au ales o locație exclusivistă din Italia. Mai exact, este vorba de Villa d’Este, situată lângă Lacul Como. Trebuie precizat faptul că multe vedete au trecut pe acolo, printre care Ducele și Ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles.